De mensen achter Yuso

Yuso bestaat uit een snel groeiend en dynamisch team met een passie voor energie. Leer hier onze managing directors, full stack developers, product managers, financieel managers, portfolio managers, project managers, financial officers en weerspecialisten kennen!

Bart Pycke Yuso Over ons Energiemarkt Managing Director

Bart Pycke

MANAGING DIRECTOR

Bart (Ir. Elektrotechniek, UGent) beschikt over meer dan twintig jaar ervaring in de energiesector. Hij leidde de handelsactiviteiten voor een Belgisch nutsbedrijf van bij het begin van de marktopening en was meer recent actief in Zwitserland bij een internationaal handelsbedrijf in grondstoffen.

Michel Verschuere Yuso Over ons Energiemarkt Managing Director

Michel Verschuere

MANAGING DIRECTOR

Michel (Dr. Wetenschappen, KU Leuven) heeft vijftien jaar ervaring met de vrijgemaakte energiemarkt in België, Duitsland en Zwitserland en beleefde de sterke groei in geïnstalleerde capaciteit aan wind- en zonne-energie in Vlaanderen aan den lijve binnen de groothandelsector.

Dimitar

Dimitar Stojanov

IT DIRECTOR

Dimitar, (Macedonië) studeerde af in Computer Science en in Project Management van Software Projects. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring als software- en webontwikkelaar met technologieën zoals Node. js en React. Momenteel is hij IT Director bij Yuso op verschillende projecten en het beheer van hun AWS-infrastructuur.

Sofie Schell Yuso Over ons Energiemarkt Financieel Manager

Sofie Schell

FINANCE, RISK AND HR MANAGER

Sofie heeft vele jaren ervaring in het financieel beheer rond energiemarkten. Sinds december 2017 sloot ze zich aan bij Yuso om te helpen bij het financieel beheer van nieuwe projecten.

Over ons Team Jasper Vermandere Portfolio Manager Energiemarkt

Jasper Vermandere

PORTFOLIO MANAGER

Jasper studeerde af in juni van 2018 als handelsingenieur aan de Universiteit Gent. Als portfolio manager staat Jasper in voor het beheer van onze portefeuille van B2B prosumers en het uitvoeren van markt operaties.

Over ons Team Neha Devale Full Stack Developer Energiemarkt

Neha Devale

FULL STACK DEVELOPER

Neha (India, 1992) studeerde in 2014 af als Bachelor in Engineering aan de Mumbai University in India. Ze heeft ervaring als Senior Software Engineer bij Infosys Limited. Daarnaast was ze betrokken bij projecten met Telenet, België voor de ontwikkeling en integratie van applicaties. Ze gaat bij Yuso aan de slag als Full Stack Developer.

Foto Elias Debaere 450px

Elias Debaere

PROJECT MANAGER

Elias (België, 1994) studeerde af als MSc in Electromechanical Engineering met een specialisatie in Operations Management (UGent, 2018). Als projectmanager is Elias bij Yuso verantwoordelijk voor de coördinatie en de communicatie met externe en interne bronnen en met leveranciers, en voor de tijdige levering van de verschillende projecten.

Nicolas Weerspecialist Yuso

Nicolas Roose

METEOROLOGIST

Nicolas heeft vele jaren ervaring het forecasten van (extreem) weer. Via nowcasting gaat hij iedere dag opnieuw op zoek naar subtiele veranderingen in het weerbeeld. Hij volgt de weersituatie ten alle tijde en bekijkt de invloed van het weer op de energiemarkt.

Klement

Kliment Plevnaroski

FULL STACK DEVELOPER

Kliment (Macedonië, 1994) studeerde af aan de Faculteit Computer Wetenschappen en Bouwkunde op de Ss. Cyril and Methodius Universiteit. Hij werkt bij Yuso als Full Stack web ontwikkelaar om de applicaties van Yuso mee verder te ontwikkelen en te optimaliseren.

Thijs

Thijs Delerue

PROJECT ENGINEER

Thijs behaalde zijn ingenieursdiploma Energie Elektrotechniek aan KU Leuven. Hij was 5 jaar verbonden aan een onderzoeksinstelling in het domein van hernieuwbare energie en opslag, waar zijn focus lag op toegepast onderzoek, dienstverlening en technologietransfer naar industrie. Hij verzorgt de aansturing van de flexibele assets in portfolio’s en hun connectie met het Yuso cloudplatform.

Nikolce

Nikolce Jovanoski

FULL STACK DEVELOPER

Nikolce is een Macedonische Full Stack Developer die is afgestudeerd in Automatisering van computersysteemtechniek en robotica op de Ss. Cyrillus and Methodius University.

Jan

Jan Rosseau

PORTFOLIO MANAGER

Jan studeerde in 2020 af als Master of Science in de Fysica & Sterrenkunde aan de Universiteit van Gent. Momenteel volgt hij een Postgraduaat Weer- en Klimaatmodellering om zijn expertise hierin te verbreden. Als Portfolio Manager optimaliseert Jan het energieportfolio van Yuso zo nauwgezet mogelijk door middel van modellering van onze assets in een continu veranderend weer- en energielandschap.

Foto Sabine Wuytens 450px

Sabine Wuytens

SALES & GROWTH MANAGER

Sabine heeft een Master in de Bio-Ingenieurswetenschappen en was gedurende 8 jaar zaakvoerder van een kmo in medische software. Als Sales & Growth manager zorgt Sabine voor een vlotte onboarding van nieuwe klanten, het identificeren van groeipotentieel en het uitbouwen van een marktgerichte productportfolio.

Foto Kasper 450px

Kasper Cools

PORTFOLIO MANAGER

Kasper studeerde Wiskunde aan de Universiteit Antwerpen en Financial Engineering aan de KU Leuven. Als portfolio manager is hij mede verantwoordelijk voor het real-time balanceren op de groothandelsmarkten van Yuso’s portefeuille aan gedecentraliseerde productie installaties.

Deel jij onze passie voor energie?

Sta jij achter onze waarden? Ben jij op zoek naar een uitdagende en betekenisvolle job? Neem een kijkje naar onze vacatures, of dien een spontane sollicitatie in.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief