Een slim laadplein bij jouw bedrijf dankzij Yuso

Op zoek naar oplossingen voor jouw toenemende elektrische vloot? Met een energiecontract bij Yuso kan je slim laden aan de laagste prijzen.

Ben je op zoek naar de voordeligste tarieven om je elektrische wagen op te laden? Heb je een BTW-nummer en een digitale meter? In dat geval kan je meteen overschakelen naar een energiecontract bij Yuso!

Bron: Fluvius.be

Automatisch toegang tot de laagste energieprijzen

Met een energiecontract bij Yuso heb je immers toegang tot de laagste energieprijzen voor het opladen van jouw wagen. In combinatie met een mobiele app wordt elke oplaadsessie volledig automatisch gestuurd volgens deze prijzen. Je selecteert Yuso als energieleverancier in de mobiele app, kiest voor een dynamisch tarief en vult in op welke momenten de wagen beschikbaar is voor laden en tot welk niveau de wagen moet laden. Met kennis van deze parameters zal de wagen steeds laden op de momenten met de laagste prijs! Als bedrijf heb dus je niets dan voordeel bij een slim laadplein.

Maak online jouw My Yuso simulatie en ontdek jouw energievoordeel!

Deze velden zijn verplicht. Dit veld is verplicht. KBO-nummer moet uit 9 cijfers bestaan.

Yuso levert enkel diensten aan bedrijven met een Digitale Meter (AMR/DMR). Indien je hier nog niet over beschikt, vraag dan informatie aan bij jouw distributienetwerkbeheerder en maak de switch!

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief