Word partner van Yuso

Yuso werkt nauw samen met een netwerk van partners die het Yuso platform en onze energiediensten verder aanbieden aan hun eigen klanten.

Ben jij energie manager of asset beheerder? Wil je de energiediensten van Yuso aanbrengen aan jouw eigen klanten? Als partner kan je eenvoudig klanten onboarden en opvolgen op het Yuso platform en hen verder adviseren op basis van de data die wij beschikbaar stellen. Stuur een mailtje naar info@yuso.be om een partneraccount aan te maken.

Battery Supplies logo

Battery Supplies

Al enkele jaren werkt Yuso de energietransitie tegemoet met vernieuwende oplossingen voor energieverbruikers, prosumenten en batterij-oplossingen groot en klein. Op basis van deze ervaring heeft Yuso nu samen met Battery Supplies N.V. uit Deerlijk een oplossing uitgewerkt voor KMO’s met decentrale productie om nog meer van de geproduceerde energie te recupereren voor eigen gebruik. Bovendien verzorgt Yuso een continue monitoring en aansturing van deze eenheden teneinde het rendement verder te verbeteren.

 

Nippon Koei

Nippon Koei

Nippon Koei (NK, 1954 JP), opgericht in 1946, is het oudste onafhankelijke adviesbureau voor engineering in Japan en heeft gewerkt aan meer dan 5000 multidisciplinaire infrastructuurprojecten in 160 landen over de hele wereld. De technische adviesdiensten van NK omvatten het hele spectrum van energie-infrastructuur, transportinfrastructuur, water en sanitatie, milieu en landbouw, stedelijke en industriële en openbare sectoren. Yuso en Nippon Koei ontwikkelen momenteel een batterijgebaseerd energieopslagsysteem in Ruien: RES (Oost-Vlaanderen, België).

 

Wil je samen met Yuso een vernieuwend energieproject uitwerken?

Neem contact op met bizdev@yuso.be

Nieuws rond onze partnerships

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief