Making new energy flow

Yuso integreert hernieuwbare en duurzame energiebronnen in de bestaande markten. Door in te zetten op decentrale energieproductie beheren bedrijven zelf op een flexibele manier hun energieverbruik en -injectie. Yuso is jouw tussenschakel naar de energiemarkt.

Waar Yuso voor staat

Blijven innoveren

De wereld van hernieuwbare energie en IT staat nooit stil. Het zit in ons bloed om te innoveren, nieuwsgierig te zijn en te ontdekken.

De kracht van automatisering

Yuso automatiseert zoveel mogelijk operationele taken. Zo houden we meer tijd over om een persoonlijke service te bieden en om verder te innoveren!

Duurzame energie

Yuso gaat voor optimale integratie van duurzame en hernieuwbare energie (zoals zonne- en windenergie) in de markt. En daar wordt de wereld alleen beter van.

Open energiemarkt

Wij geloven in een open energiemarkt. Dit maakt de markt niet alleen evenwichtiger, de open aanpak zorgt ook dat Yuso klanten extra opbrengsten binnenhalen.

Dynamisch mindset

Bij Yuso zitten we nooit stil. We streven voortdurend naar de meest efficiënte en doeltreffende oplossingen. Want onze klanten verdienen enkel het beste.

Transparantie

Yuso staat – in tegenstelling tot veel andere leveranciers – voor totale transparantie. Onze prijsformules zijn voor iedereen gelijk en voortdurend raadpleegbaar.

Decentralisatie

De opmars van hernieuwbare en decentrale energieproductie zorgde voor toenemende macht voor de eindgebruiker. Yuso zorgt voor een energieplatform waarop lokale bedrijven zelf als slimme energie-spelers optreden.

Slim omgaan met data

Data is overal en vaak gratis beschikbaar. Bij Yuso gebruiken we actief processen die deze complexe data verwerken. Zo zijn we jou nog beter van dienst zijn!

Benieuwd wat Yuso voor jou kan doen?

Yuso verzorgt oplossingen voor gedecentraliseerde, groene energie. Klaar om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag snel een offerte of een gedetailleerde simulatie aan. Kom zo te weten welke voordelen de injectie, levering of opslag van hernieuwbare energie via Yuso voor jou kan opbrengen!

 

   

De mensen achter Yuso

Bart Pycke Yuso Over ons Energiemarkt Managing Director

Bart Pycke

MANAGING DIRECTOR

Bart (Ir. Elektrotechniek, UGent) beschikt over meer dan twintig jaar ervaring in de energiesector. Hij leidde de handelsactiviteiten voor een Belgisch nutsbedrijf van bij het begin van de marktopening en was meer recent actief in Zwitserland bij een internationaal handelsbedrijf in grondstoffen.

Michel Verschuere Yuso Over ons Energiemarkt Managing Director

Michel Verschuere

MANAGING DIRECTOR

Michel (Dr. Wetenschappen, KU Leuven) heeft vijftien jaar ervaring met de vrijgemaakte energiemarkt in Belgie, Duitsland en Zwitserland en beleefde de sterke groei in geïnstalleerde capaciteit aan wind- en zonne-energie in Vlaanderen aan den lijve binnen de groothandelsector.

Dimitar

Dimitar Stojanov

FULL STACK DEVELOPER

Dimitar, (Macedonië) studeerde af in Computer Science en in Project Management van Software Projects. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring als software- en webontwikkelaar met technologieën zoals Node. js en React. Momenteel is hij full-stack ontwikkelaar bij Yuso op verschillende projecten en het beheer van hun AWS-infrastructuur.

Jonas Boury Yuso Over ons Energiemarkt Product Manager

Jonas Boury

PRODUCT MANAGER

Jonas studeerde af in juni 2015 als energie ingenieur aan de KULeuven. Als product manager bij Yuso staat hij in voor de ontwikkeling, lancering en uitbouw van het Yuso energie platform.

Sofie Schell Yuso Over ons Energiemarkt Financieel Manager

Sofie Schell

FINANCIEEL MANAGER

Sofie heeft vele jaren ervaring in het financieel beheer rond energiemarketen. Sinds december 2017 sloot ze zich aan bij Yuso om te helpen bij het financieel beheer van nieuwe projecten.

Over ons Team Jasper Vermandere Portfolio Manager Energiemarkt

Jasper Vermandere

PORTFOLIO MANAGER

Jasper studeerde af in juni van 2018 als handelsingenieur aan de Universiteit Gent. Als portfolio manager staat Jasper in voor het beheer van onze portefeuille van B2B prosumers en het uitvoeren van markt operaties.

Over ons Team Neha Devale Full Stack Developer Energiemarkt

Neha Devale

FULL STACK DEVELOPER

Neha (India, 1992) studeerde in 2014 af als Bachelor in Engineering aan de Mumbai University in India. Ze heeft ervaring als Senior Software Engineer bij Infosys Limited. Daarnaast was ze betrokken bij projecten met Telenet, België voor de ontwikkeling en integratie van applicaties. Ze gaat bij Yuso aan de slag als Full Stack Developer.

Over ons Team Elias Debaere Project Manager Energiemarkt

Elias Debaere

PROJECT MANAGER

Elias (België, 1994) studeerde af als MSc in Electromechanical Engineering met een specialisatie in Operations Management (UGent, 2018). Als projectmanager is Elias bij Yuso verantwoordelijk voor de coördinatie en de communicatie met externe en interne bronnen en met leveranciers, en voor de tijdige levering van de verschillende projecten.

Nicolas Weerspecialist Yuso

Nicolas Roose

WEERSPECIALIST

Nicolas heeft vele jaren ervaring het forecasten van (extreem) weer. Via nowcasting gaat hij iedere dag opnieuw op zoek naar subtiele veranderingen in het weerbeeld. Hij volgt de weersituatie ten alle tijde en bekijkt hij de invloed van het weer op de energiemarkt.

Klement

Kliment Plevnaroski

FULL STACK DEVELOPER

Kliment (Macedonië, 1994) studeerde af aan de Faculteit Computer Wetenschappen en Bouwkunde op de Ss. Cyril and Methodius Universiteit. Hij werkt bij Yuso als Full Stack web ontwikkelaar om de applicaties van Yuso mee verder te ontwikkelen en te optimaliseren.

Deel jij onze passie voor energie?

Sta jij achter onze waarden? Ben jij op zoek naar een uitdagende en betekenisvolle job? Neem een kijkje naar onze vacatures, of dien een spontane sollicitatie in.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief