Making new energy flow

Yuso integreert hernieuwbare en duurzame energiebronnen in de bestaande energiemarkt. Door in te zetten op decentrale energieproductie beheren bedrijven zelf op een flexibele manier hun energieverbruik en -injectie. Yuso is jouw tussenschakel naar de energiemarkt.

Waar Yuso voor staat

Blijven innoveren

De wereld van hernieuwbare energie en IT staat nooit stil. Het zit in ons bloed om te innoveren, nieuwsgierig te zijn en te ontdekken.

De kracht van automatisering

Yuso automatiseert zoveel mogelijk operationele taken. Zo houden we meer tijd over om een persoonlijke service te bieden en om verder te innoveren!

Duurzame energie

Yuso gaat voor optimale integratie van duurzame en hernieuwbare energie (zoals zonne- en windenergie) in de markt. En daar wordt de wereld alleen beter van.

Open energiemarkt

Wij geloven in een open energiemarkt. Dit maakt de markt niet alleen evenwichtiger, de open aanpak zorgt ook dat Yuso klanten extra opbrengsten binnenhalen.

Dynamisch mindset

Bij Yuso zitten we nooit stil. We streven voortdurend naar de meest efficiënte en doeltreffende oplossingen. Want onze klanten verdienen enkel het beste.

Transparantie

Yuso staat – in tegenstelling tot veel andere leveranciers – voor totale transparantie. Onze prijsformules zijn voor iedereen gelijk en voortdurend raadpleegbaar.

Decentralisatie

De opmars van hernieuwbare en decentrale energieproductie zorgde voor toenemende macht voor de eindgebruiker. Yuso zorgt voor een energieplatform waarop lokale bedrijven zelf als slimme energie-spelers optreden.

Slim omgaan met data

Data is overal en vaak gratis beschikbaar. Bij Yuso gebruiken we actief processen die deze complexe data verwerken. Zo kunnen we jou nog beter van dienst zijn!

Benieuwd wat Yuso voor jou kan doen?

Yuso verzorgt oplossingen voor gedecentraliseerde, groene energie. Klaar om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag snel een offerte of een gedetailleerde simulatie aan. Kom zo te weten welke voordelen de injectie, levering of opslag van hernieuwbare energie via Yuso voor jou kan opbrengen!

 

   

De mensen achter Yuso

Yuso bestaat uit een snel groeiend en dynamisch team met een passie voor energie. Klik door om onze managing directors, full stack developers, product managers, financieel managers, portfolio managers, project managers, financial officers en weerspecialisten te leren kennen!

Deel jij onze passie voor energie?

Sta jij achter onze waarden? Ben jij op zoek naar een uitdagende en betekenisvolle job? Neem een kijkje naar onze vacatures, of dien een spontane sollicitatie in.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief