Kies vandaag al voor de leverancier van de toekomst

Elektriciteit heeft elk uur een andere waarde. Hier slim mee omspringen bespaart heel wat kosten. Kan jij ook gebruik maken van deze interessante energieprijzen? Ja! Hoe? Yuso helpt jou graag.

Wat zijn de voordelen van onze energielevering?

Flexibel contract

Gedaan met vaste looptijden of stilzwijgende verlenging. Het Yuso leveringscontract heeft enkel een begindatum. Stap in en uit wanneer je zelf wil!

 

Beste energieprijzen gegarandeerd

Yuso staat voor transparante prijzen. Je betaalt elk uur de effectieve en laagste marktprijs voor energie, zonder extra marges en indexaties. Pluk de voordelen!

 

Rapportage en opvolging

Volg live alle leverings- en kostenparameters via het gratis My Yuso Portal. We brengen jou maandelijks op de hoogte van alle kosten en van hoe jouw verbruik nog beter afgestemd kan worden op de markt. En dit allemaal via één platform!

 

Groene energie

De door Yuso geleverde energie komt voor een groot deel uit injecties via hernieuwbare bronnen. Zo is jouw verbruikte energie onder andere afkomstig van windmolens en zonnepanelen!

Wil je enkel het nodige betalen voor jouw energie, en geen cent meer?

 

Yuso garandeert transparante energieprijzen. Ontdek hoe wij tot de werkelijke kosten van onze elektriciteitslevering komen, en bereken welke voordelen dit op één jaar kan opleveren! Als Yuso klant blijf je constant up to date van veranderende prijzen, onder andere via My Yuso Portal.

Overtuigd?

Contacteer ons voor een offerte of neem een kijkje naar hoe deze portal werkt!


De samenstelling van de Yuso prijs

Yuso Levering Energieprijzen

De energieprijzen van elk uur

Elektriciteit heeft elk uur een andere prijs op de groothandelsmarkt. Door de toename van volatiele en hernieuwbare energiebronnen variëren deze prijzen standaard tussen € 0 en € 300 per MWh. Slim reageren op deze ups en downs kan heel wat kosten besparen!

Yuso Levering Energieprijzen Platformvergoeding Batterij

De platformvergoeding

De aankoop van elektriciteit op de groothandelsmarkt gebeurt steeds vóór het moment van levering. Er kan dus een verschil zijn tussen de hoeveelheid energie die wij voor jou aankochten en jouw effectieve verbruik. Yuso vergoedt de netbeheerder voor dit onevenwicht. De extra die jij hiervoor aan Yuso betaalt, bepalen we op maat van jouw verbruiksprofiel.

Yuso Levering Energieprijzen Belastingen

De netkosten en belastingen

De verplicht te betalen nettarieven en belastingen worden transparant weergegeven op jouw afrekeningen. Yuso zorgt voor de rechtstreekse doorstorting naar de netbeheerders of de overheid.

Doe de test

Wat is jouw potentieel voordeel?

Yuso verzorgt oplossingen voor gedecentraliseerde, groene energie. Klaar om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag snel een offerte of een gedetailleerde analyse aan. Kom zo te weten welke voordelen de injectie, levering of opslag van hernieuwbare energie via Yuso voor jou kan opbrengen!

Zelf de marktprijs opvolgen

De prijzen van het Yuso leveringscontract zijn elk uur anders. We bepalen de prijs steeds de dag voordien, en delen deze graag met jou.

Via onze handige API interface stem je jouw interne processen automatisch af op de energieprijzen. Daarnaast is er het My Yuso Portal, een dashboard portaal dat realtime marktinformatie en eenvoudig te exporteren data biedt. Je kan er ook voor kiezen om via mail up to date te blijven. Ontvang dagelijks nuttige marktinformatie, of stel je triggers in om vanaf bepaalde prijzen geïnformeerd te worden!

Yuso Levering Injectie Energieprijzen Groene energie

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

    privacy policy gelezen en ga hiermee akkoord.*