Injecteer jouw groene energie in het Yuso netwerk

Bezit jij een grote hoeveelheid aan windmolens of zonnepanelen, en heb je dus heel wat groene productiecapaciteit? Yuso zorgt voor een opkoopcontract op maat, en injecteert jouw groene energie op het net!

Wat zijn de voordelen van onze injectiecontracten?

Optimale opbrengst

Bij Yuso krijg je de hoogst mogelijke prijs voor de door jou geproduceerde groene energie. Want eerlijk is eerlijk! Deze prijs ligt makkelijk 20% hoger dan jouw huidige verkoopprijs. Waar wacht je nog op?

 

Eenvoudige afrekening

We brengen je maandelijks op de hoogte van de opbrengst van jouw installatie a.d.h.v. een transparante afrekening. Doe aan self-billing, en ontvang jouw geld steeds binnen de maand. Gedaan met bijkomende administratie!

Persoonlijke service

Yuso geeft deskundig advies over de prestaties van jouw installatie. We houden jouw investering voortdurend in de gaten, en wijzen je op eventuele gebreken en opportuniteiten. Je kan dus gerust zijn.

Wil je alleen de beste prijs voor de door jou geleverde groene energie?

 

Yuso garandeert transparante energieprijzen. Ontdek waarom wij – in tegenstelling tot andere partners – de meest optimale prijs kunnen garanderen. Als Yuso klant blijf je constant up to date van veranderende prijzen, onder andere via My Yuso Portal. Nog niet overtuigd? Lees hoe anderen hun injectiecontract met Yuso ervaren. Wie weet vervoeg jij de bijna 500 installaties die nu reeds hun energie bij Yuso injecteren!

Overtuigd?

Contacteer ons voor een offerte of neem een kijkje naar hoe deze portal werkt!

Hoe zorgt Yuso voor de beste prijs voor jouw energie?

Yuso biedt een betere prijs voor jouw geleverde energie dan traditionele spelers. Hoe we dit doen? Door onze efficiënte operationele werking zijn onze overheadkosten significant lager dan bij andere energiebedrijven. Daarnaast ontwikkelde Yuso een sterke expertise in het vermarkten van hernieuwbare energie. We beheren ons portfolio aan groene stroom op een slimme manier, en creëren zo een extra meerwaarde boven op de marktwaarde. Kortom, Yuso is voortdurend bezig met innovatie en optimalisatie. En dat loont.

De samenstelling van de Yuso prijs

Yuso Levering Energieprijzen

De energieprijzen van elk uur

Elektriciteit heeft elk uur een andere prijs op de groothandelsmarkt. Door de toename van volatiele en hernieuwbare energiebronnen variëren deze prijzen standaard tussen € 0 en € 300 per MWh. Slim reageren op deze ups en downs kan heel wat kosten besparen!

Yuso Levering Energieprijzen Platformvergoeding Batterij

De platformvergoeding

De aankoop van elektriciteit op de groothandelsmarkt gebeurt steeds vóór het moment van levering. Er kan dus een verschil zijn tussen de hoeveelheid energie die wij voor jou aankochten en jouw effectieve verbruik. Yuso vergoedt de netbeheerder voor dit onevenwicht. De extra die jij hiervoor aan Yuso betaalt, bepalen we op maat van jouw verbruiksprofiel.

Yuso Levering Energieprijzen Belastingen

De netkosten en belastingen

De verplicht te betalen nettarieven en belastingen worden transparant weergegeven op jouw afrekeningen. Yuso zorgt voor de rechtstreekse doorstorting naar de netbeheerders of de overheid.

Per uur Belpex prijs (€/MWh)

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief