Slimme laadoplossingen voor jouw EV fleet

Slim laden aan de laagste prijs van de dag

Voor het laden van jouw elektrische wagens zit je bij Yuso aan het juiste adres. Bij Yuso betaal je geen vast tarief voor dag en nacht, maar een variabel tarief dat gedurende de dag fluctueert. Zo zit je niet vast aan een hoog jaartarief en kan je bovendien extra besparen door slim te verbruiken tijdens de goedkope uren. Dat kan manueel door de wagen dan in te pluggen, maar ook automatisch door gebruik te maken van een mobiele app.

Yuso voorziet jouw laadplein van elektriciteit

Komt er op jouw bedrijventerrein een laadplein? Yuso voorziet dat laadplein efficiënt van elektriciteit door elektrische voertuigen te laden wanneer de prijzen laag zijn. Zo wordt de kostprijs voor het laden geminimaliseerd. Daarnaast kan Yuso nog een stap verder gaan door in te spelen op de elektriciteitsmarkt en de geparkeerde wagens te benutten. Zo kunnen deze wagens gebruikt worden om overtollige energie uit het net op te slaan bij overschot. Tijdens deze waardevolle marktmomenten – waarbij er dus een overschot aan energie is – zijn de prijzen negatief. Je doet dan als klant bijkomend voordeel.

Benieuwd hoeveel je kan besparen door slim te laden?

Yuso garandeert het automatisch slim laden van jouw EV’s aan de laagste dagtarieven. We garanderen dan ook een transparant inzicht in onze prijszetting. Door gebruik te maken van onze mobiele app kan je zo rechtstreeks je verbruik in de gaten houden. De app controleert de laadsessie van jouw wagen en zorgt ervoor dat je laadt aan de laagste prijzen. Op jaarbasis kan je zo wel 250 EUR besparen per elektrische wagen.

Maak een account aan op My Yuso en ontvang vandaag de elektriciteitskosten van morgen!

Overtuigd?

Neem een kijkje naar onze dynamische elektriciteitscontracten of contacteer ons voor een offerte.

Gecombineerde oplossingen

Met de elektrificatie van jouw wagenpark neemt het verbruik toe. Het is daarom verstandig om niet enkel naar jouw energieleverancier te kijken, maar ook duurzame investeringen in zonnepanelen en opslag te overwegen. Yuso verleent advies op maat van jouw bedrijf en biedt inzicht in investeringsbedrag en terugverdientijd.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief