Yuso & Battery Supplies op OpenBedrijvenDag 2019

Ontdek op OpenBedrijvenDag 2019 hoe Battery Supplies en Yuso de krachten bundelen

Al enkele jaren werkt Yuso de energietransitie tegemoet met vernieuwende oplossingen voor energieverbruikers, prosumenten en batterij-oplossingen groot en klein. Op basis van deze ervaring heeft Yuso nu samen met Battery Supplies N.V. uit Deerlijk een oplossing uitgewerkt voor KMO’s met decentrale productie om nog meer van de geproduceerde energie te recupereren voor eigen gebruik. Bovendien verzorgt Yuso een continue monitoring en aansturing van deze eenheden teneinde het rendement verder te verbeteren.

Battery Supplies logo

 

Hoe werkt het?

Een groot deel van de stroomkost voor bedrijven wordt bepaald door de geldende tarieven voor netgebruik, samen met heffingen en taksen allerhande. Zelf indien je in het verleden reeds investeerde in je eigen productiecapaciteit zoals zon en wind op je dak of bedrijfsterrein ontsnap je niet aan die momenten waar er geen zon- of windenergie geproduceerd wordt. Een opslagsysteem laat je toe ook ‘s nachts van zonne-energie gebruik te maken of op ogenblikken waar het windstil is, bijvoorbeeld.  

Yuso zelf is elke dag in weer en wind aan de slag om de hernieuwbare energie in haar portefeuille naar de open markt te brengen. Omdat we dit al meer dan zeven jaar doen hebben we inmiddels een grote kennisbasis verzameld wat betreft de optimale inzet van opslagsystemen. Met behulp van opslag kunnen schommelingen in de beschikbaarheid van hernieuwbare energie snel worden weggewerkt en draag je dus mee bij aan de netstabiliteit in België. Door zowel te voorzien in een betere recuperatie van je eigen zonne-energie als netstabilisatie te combineren wordt de opslageenheid vaker ingezet waardoor deze meer inkomsten genereert voor uw KMO.

 

 

Wat hebben we ontwikkeld?

Yuso heeft in het verleden al meerdere opslagsystemen ontwikkeld maar het segment voor KMO’s had vaak te lijden onder de hogere vaste kost van een opslagsysteem. Samen met Battery Supplies N.V. uit Deerlijk hebben we nu een oplossing uitgewerkt specifiek op maat voor KMO’s die over tussen 100 en 250 kWp aan zonne-energie productie beschikken.  

 

Door de sterktes van Battery Supplies op het vlak van techniek, sourcing en assemblage van batterijsystemen in het algemeen te combineren met Yuso’s kennis van de marktprocessen, prijs gedragingen en toegangen als leverancier van KMO’s is een perfecte en kosten-efficiënte oplossing ontstaan die het beste van wat beide bedrijven te bieden hebben combineert. Oplossingen zijn er al vanaf 33 kVA, dus voor iedereen wat wils!

 

Ter gelegenheid van de OpenBedrijvenDag zullen we deze oplossing demonstreren, zowel de ‘looks’ ervan als de werking die gevisualiseerd wordt tijdens een demo van het Yuso platform ter plaatse. Geïnteresseerd? Afspraak te Deerlijk op 6 oktober van 10-17u op OpenBedrijvenDag 2019!

 

 

Over Battery Supplies N.V. 

Battery Supplies N.V. is dit jaar 20 lentes jong en werd in 1999 opgericht. Vandaag telt de organisatie 90 personeelsleden die samen goed zijn voor een omzet van 39 miljoen euro. Het bedrijf levert alle soorten batterij oplossingen en accessoires. Battery Supplies levert batterijen voor heftrucks, boten, golfkarren, reinigingsmachines, auto’s vrachtwagens, solaropslag, … Het bedrijf betrok enkele jaren geleden een nieuw gebouw dat gelegen is aan de E17 in Deerlijk, je kan het niet missen!

Battery Supplies openbedrijvendag 2019

Adres OBD: Nijverheidslaan 50/56, B-8540 DeerlijkBlijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

    privacy policy gelezen en ga hiermee akkoord.*