Yuso levert 100% groene stroom op de Nieuwpoort Drivers Days

Yuso ondersteunt 100% groene stroom en elektrische mobiliteit

Op 27 april van dit jaar werd Nieuwpoort opnieuw overspoeld door elektrische wagens ter gelegenheid van de Nieuwpoort Drivers Days en meer specifiek de Electric Rally. Dit event laat EV (Electric Vehicle) eigenaars op hun eigen tempo genieten van de landelijke dorpjes in de omgeving. Er zijn ook standhouders die op een boogscheut van de zee de nieuwste elektrische automodellen voorstellen op de pitlane die over de zeedijk loopt. Zo zagen we de in België geproduceerde Audi e-Tron, de eerste elektrische Jaguar, de I-Pace en natuurlijk heel wat Tesla’s.

Omdat Yuso sterk gelooft in elektrische mobiliteit, leverden we graag 100% groene stroom voor alle EV eigenaars die tijdens het event hun bolide wouden bijtanken. We werken ook hard aan een oplossing waarbij de auto’s op een slimme manier worden opgeladen. Dit doen we door de auto’s op te laden op de momenten waarop elektriciteit het goedkoopst is. Zo kunnen we onze klanten een lagere factuur aanbieden en ook de stabiliteit van het net garanderen. Meer hierover vind je terug in ons blogbericht over slimme laadpalen.

Ben je zelf geïnteresseerd in het elektrificeren van jouw wagenpark en/of het plaatsen van slimme laadpalen? Wil je jouw bedrijf voorzien van 100% groene stroom? Wij zoeken graag met jou naar een financieel haalbare vergroening van jouw energieverbruik. Contacteer ons via info@yuso.be of +32 9 298 10 24.Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

    privacy policy gelezen en ga hiermee akkoord.*