Op welke groene events was Yuso al aanwezig?

Groene events: een tentoonstelling van de toekomst?

Dat Yuso aanwezig is op tal van groene events die in ons land en daarbuiten georganiseerd worden, is geen toeval. Yuso is immers gespecialiseerd in het inkopen van overtollige zonne-energie, het leveren van groene stroom en het aansturen van kleine en grote opslagsystemen. Yuso is sinds 2012 actief in Nederland, België en Zwitserland en faciliteert de uitwisseling van hernieuwbare energie tussen verschillende partijen zodat zij op een voordelige en transparante manier de markt kunnen opvolgen.

Wanneer er dus groene events georganiseerd worden, zal Yuso aanwezig trachten te zijn met een nieuwe oplossing om nog meer uit hernieuwbare energie te halen. In deze blogpost wordt Yuso’s aanwezigheid op groene events als de Intersolution Beurs, de Open Bedrijvendag en de Nieuwpoort Driver Days toegelicht. Ontdek al Yuso’s innovatieve oplossingen voor hernieuwbare energie via deze blogpost of via het volgende evenement waar Yuso aanwezig zal zijn in jouw buurt.

Intersolution Beurs 2020: dé Europese vakbeurs voor zonne-energie

Yuso ontwikkelde een krachtig opslagsysteem voor KMO's op de Intersolution beurs 2020.

De Intersolution Beurs vind jaarlijks plaats in Gent. Toonaangevende leveranciers uit heel Europa demonstreerden er hun laatste innovaties op gebied van zonnepanelen en energieopslag. Ook Yuso was aanwezig op dit groene event en deelde er een stand met Battery Supplies NV, dé batterij-expert uit Deerlijk. Samen ontwikkelden Yuso en Battery Supplies NV een krachtig opslagsysteem voor KMO’s. Dit krachtig opslagsysteem, bestaande uit batterijen, wordt via slimme algoritmes aangestuurd. Zo kan er meer zonne-energie gerecupereerd worden, wat een gunstig effect heeft op de energiefactuur.

Lees meer over het succes van de Intersolution beurs en het krachtige opslagsysteem van Yuso en Battery Supplies NV in onze blogpost.

Open Bedrijvendag 2019: exclusieve inkijk achter de schermen van Yuso

Op Open Bedrijvendag kunnen klanten een exclusieve kijk binnen een bedrijf krijgen. Zo ook bij Yuso, waar gewerkt wordt aan een oplossing voor KMO’s om nog meer uit hun hernieuwbare energieproductie te halen. Samen met Battery Supplies NV ontwikkelde Yuso een krachtig opslagsysteem, voorzien van een continue monitoring en aansturing om het rendement verder te verbeteren. Zo’n opslagsysteem maakt het mogelijk om energie op te slaan op momenten wanneer er een energie-overschot is, om het vervolgens te gebruiken wanneer er minder hernieuwbare energie beschikbaar is.

Op de Open Bedrijvendag 2019 demonstreerde Yuso dit efficiënte opslagsysteem voor KMO’s alsook de werking van het My Yuso platform. Meer weten over de batterijoplossing op maat van KMO’s? Lees dan zeker ons blogbericht.

De Nieuwpoort Driver Days 2020: groen event voor elektrische wagens

Yuso 100% groene stroom Nieuwpoort Drivers Days

Yuso 100% groene stroom Nieuwpoort Drivers Days

 

 

 

 

 

 

Op 27 april 2019 vonden de Nieuwpoort Driver Days plaats. Eigenaars van elektrische wagens kunnen op deze dagen op hun eigen tempo genieten van de landelijke omgeving tijdens de Electric Rally. Standhouders komen er daarnaast hun nieuwste elektrische modellen voorstellen. Yuso kan uiteraard niet ontbreken bij dit soort groene events en leverde 100% groene stroom voor alle eigenaars van een elektrische wagen die tijdens het event hun wagen wouden opladen. Daarnaast werkt Yuso mee aan een netwerk van slimme laadpalen om de toekomst gevoed door hernieuwbare energie mee te helpen verbeteren.

Lees meer over de Nieuwpoort Driver Days in onze blogpost.

Yuso bouwt mee aan een toekomst gevoed door hernieuwbare energie. Daarom is Yuso dan ook zo veel mogelijk aanwezig op groene events. Zo krijg jij een beeld van de oplossingen voor een duurzame energieproductie. Wij zijn alvast klaar voor een toekomst vol hernieuwbare energie,  jij ook?

Nee?

Oei, tijd dat jij eens een kijkje komt nemen bij Yuso. Licht voorgevoel dat we je wel overtuigd krijgen.

Ja?

Zo horen we het graag! Yuso helpt je maar al te graag verder met jouw hernieuwbare energie.

 

Yuso staat jou graag bij! Contacteer ons voor meer info!Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

    privacy policy gelezen en ga hiermee akkoord.*