Yuso blikt terug op een fantastisch 2019 vol groene Belgische energie

Bij Yuso werken we elke dag opnieuw aan onze verdere groei en ook in 2019 wierp dat zijn vruchten af. De belangrijkste cijfers goten we in een infographic waaruit blijkt dat Yuso’s energieplatform sterk aan het uitbreiden is.

 

Hernieuwbare groene Belgische energie voor 23.500 gezinnen

Klanten injecteerden volop groene energie in 2019, want Yuso verspreidde maar liefst 200 MW groene productiecapaciteit over meer dan 750 productiepunten in België. Daarnaast produceerden onze energiebronnen 82 GWh zuiver groene Belgische energie, wat gelijk staat aan 23.500 gezinnen (!) voorzien van hernieuwbare energie. Bovendien verkopen meer dan 12% van de decentrale productie-installaties in België hun energie via Yuso.

Groene, gedecentraliseerde groei

Dankzij onze oplossing voor groene, gedecentraliseerde energie kende Yuso dit jaar ook een ongelofelijke groei. De volumes stegen aanzienlijk met 23%, en ook het aantal klanten nam toe met 42%. Hiervoor kunnen wij bij Yuso alleen maar ontzettend dankbaar zijn en ons extra hard inzetten in 2020! Ook wierven we 2 nieuwe, enthousiaste personeelsleden aan die onze passie voor energie delen. Wie weet pas jij ook wel thuis in het Yuso-netwerk? Neem gerust een kijkje op onze vacaturepagina!

 

Bedankt!

Wat nog belangrijker is dan groei, zijn uiteraard tevreden klanten. De klantentevredenheid scoorde uitzonderlijk hoog en bedroeg 99%, wat betekent dat 99% klant blijft ondanks de mogelijkheid om contracten maandelijks op te zeggen. Fantastisch, toch?

Word jij ook één van de 99% tevreden klanten van Yuso? Neem contact op en wij zorgen met plezier voor een energieoplossing op jouw maat!Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

    privacy policy gelezen en ga hiermee akkoord.*