Koop stroom aan de groothandelsprijs bij Yuso!

U kent Yuso ongetwijfeld als aankoper van zonnestroom. Dit jaar mochten wij vijf kaarsjes uitblazen en daar zijn we best trots op! Deze maand lanceert Yuso een nieuw concept voor het leveren van elektriciteit aan KMO’s. Vooraleer u dus een keuze maakt voor uw toekomstige stroomleverancier doet u er goed aan eens een aanbod van Yuso op te vragen, pas dan kunt u de beste beslissing nemen! Een offerte kunt u vrijblijvend opvragen via deze link

Met een leveringscontract bij Yuso geniet u als eindgebruiker de volgende voordelen:

1. Transparante prijszetting: We bepalen de energieprijs op basis van de uurprijzen op de stroombeurs Belpex (www.belpex.be), de échte inkoopprijs voor de grootste spelers! Al onze energie is bovendien gegarandeerd groen! Denk aan het klimaat én koop stroom aan de groothandelsprijs.

2. Geen dossierkosten: Enkel een platformvergoeding aangepast aan uw afnameprofiel maakt het verschil met de Belpex uurprijs. Geen vage contracten en/of verborgen kosten, gewoon stroom aan de groothandelsprijs!

3. Speel in op flexibiliteit: Een lagere factuur kunt u zelf bewerkstelligen door, op basis van ons maandelijks overzicht, de juiste acties te ondernemen en uw verbruik te verminderen op die uren waar stroom typisch het duurst blijkt. Elke aanpassing van uw productieproces leidt onmiddellijk tot een lagere factuur!

4. Online dienstverlening: Op uw gepersonaliseerd MyYuso portaal zijn alle contracten en andere documenten zeven dagen op zeven rondom de klok toegankelijk. Geen dikke mappen en overbodig uitprinten van documenten!

5. Klant bij Yuso bent u in minder dan 5 minuten, geen papierwerk of contracten via de post, gewoon online via digitale handtekening via sms!

6. Betaal kosteloos en digitaal via domiciliëring met SEPA Direct Debit dankzij Twikey!

7. Niet tevreden? Geen probleem: Een contract bij Yuso heeft enkel een startdatum maar geen looptijd, u kunt elke maand in- en uitstappen zonder kosten, makkelijk toch?

Contacteer ons dus vandaag nog voor een offerte!

Disclaimer: Aanbod enkel geldig voor leverpunten van eindafnemers met een kwartiergelezen (AMR) meter.Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

    privacy policy gelezen en ga hiermee akkoord.*