Kanaal Z & Yuso tonen het kantoorgebouw van de toekomst

Scoort Ann Wauters op vlak van hernieuwbare energie? Kan je een groen en duurzaam energiegebruik bereiken zonder te verliezen aan comfort en financieel voordeel? En hoe impressionant is een hele stoet Elektrische Voertuigen die simultaan laden op het laadplein van de Snowball-site? Je ontdekt het in de reportage van Kanaal Z.

Nieuwe technologieën

De reportage van Kanaal Z belicht hoe het energiegebruik van de toekomst eruit zal komen te zien. We kijken binnen bij de Snowball-site. Deze site brengt ondernemers en onderzoekers samen in een hypermodern kantoorgebouw om na te denken over duurzame energieconcepten.

Dankzij de know how en de producten van innovatieve bedrijven als Smappee, Amplifino en Yuso, vormt de Snowball-site een proeftuin voor duurzame energie-innovaties. Met de inzet van hun expertise kan de duurzaam opgewekte energie optimaal worden ingezet. Ontdek de technologieën van de toekomst, gaande van een ijsbuffer, slimme laadpalen en IoT-sensoren tot Artificieel Intelligente sturing en megabatterijen.

De kantoren van de toekomst

En ook Michel Verschuere van Yuso komt aan het woord. Hij vertelt in deze reportage over Yuso’s expertise betreffende de slimme sturing van laadpleinen, zoals deze wordt toegepast op de Snowball-site, om nog meer voordeel te halen uit de vloot elektrische bedrijfsvoertuigen. Met de opgedane kennis op de Snowball-site wordt zo een eerste stap gezet naar een vergroening van de kantoren van de toekomst.

Bekijk via onderstaande video de volledige reportage.

Wil je meer weten over het energieverbruik van de toekomst?
Mail naar info@yuso.be of neem contact op via onze chat.Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

    privacy policy gelezen en ga hiermee akkoord.*