Zet in op batterijoplossingen, sla kostbare energie op

Batterijen zijn de oplossing voor de onevenwichtige energielevering door hernieuwbare bronnen. Yuso begeleidt jou bij de keuze en implementatie van de opslag, en investeert mee in jouw project!

Het Yuso batterijplan

Yuso creëerde de eerste Battery as a Service (BaaS) in België. Ontdek waarom we zo’n unieke integrator zijn!

Yuso Batterij Analyse

Analyse en dimensionering

Elk project start met een detailstudie van de optimale dimensionering van een opslagsysteem voor jouw bedrijf. We berekenen de verwachte inkomsten en evalueren de haalbaarheid van jouw investering. Zo weet jij waar je aan begint!

 

Batterijoplossing

Extra inkomsten door batterijen

Door jouw batterij slim aan te sturen genereert Yuso bijkomende inkomsten in de markt. Deze extra opbrengst delen we graag met jou. Op die manier draagt Yuso bij aan jouw investering!

 

Yuso Levering Rapportage

Monitoring en inzichten

Via het monitoring platform My Yuso Portal kan je het gebruik van jouw batterij live volgen. Je gaat er ook makkelijk de financiële opbrengsten na. Constante real-time informatie dus!

 

Yuso Levering Energieprijzen Contract

Offerte en financiering

Yuso gaat op zoek naar de batterijoplossingen die zich technologisch en financieel het best lenen voor jouw bedrijf. Via onze financieringspartners voorzien we leasing-formules op maat. Samen vinden we een oplossing op maat van jouw bedrijf!

Benieuwd of een batterij interessant is voor jouw bedrijf?

 

Met haar ruime expertise in batterijen ontwierp Yuso een Batterij-test om de mogelijkheden voor een batterij in jouw bedrijf te toetsen aan de hand van enkele sleutelcriteria.

Klaar voor de Yuso Batterij-test?

Ontdek of jouw bedrijf baat heeft bij een bedrijfsbatterij.

Wat zijn de voordelen van batterijoplossingen?

Yuso Batterij Nacht

Optimaal gebruik van hernieuwbare energie op jouw site

Door de batterij als buffer in te zetten kan je de zonne- en windenergie opslaan die je niet gebruikt op het moment zelf. Zo moet je ‘s nachts geen energie aankopen die je eigenlijk zelf hebt. Dat spaart een heleboel netkosten!

Yuso Levering Energieprijzen Platformvergoeding Batterij

De batterij draagt bij aan het evenwicht op het net

Yuso voorziet continu in de monitoring van jouw installatie. Hierdoor kunnen we ingrijpen wanneer er opportuniteiten zijn om de batterij flexibel in te zetten. In ruil betaalt Yuso graag mee aan jouw investering!

Yuso Batterij Stroomonderbreking

Wees steeds gerust met een back-up aan energie

De batterij kan zó worden geconfigureerd dat ze jouw bedrijf van stroom voorziet in het geval van stroomuitval. Zo blijven kritische processen draaien, zelfs wanneer er een netonderbreking is!

Onze technologiepartners

Enkele gerealiseerde projecten

Bekijk hier enkele mooie batterijprojecten van Yuso. Meer weten over deze realisaties? Aarzel niet om ons te contacteren!

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief